طناب زدن می تواند یک تمرین هوازی عالی باشد، البته در صورتی که یاد بگیرید به درستی و با کیفیت آنرا انجام دهید. این نوع ورزش باعث افزایش چابکی و هماهنگی عصب و عضله نیز می گردد. ارزان است و می توانید در هرجایی انجامش دهید. این فعالیت نیز به یادگیری و مهارت افزایی نیاز دارد. در ادامه هفت نکته کلیدی برای بهتر طناب زدن بیان خواهد شد.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید طناب ورزشی
فهرست مطالب
Toggleنکات مهم برای طناب زدن بهتر مثل یک حرفه ای
روی پنجه پا بپرید.
هنگام طناب زدن سعی کنید به آرامی روی پنجه پا بپرید. پاشنه های شما نباید با زمین برخورد کنند. به همین دلیل طناب زدن می تواند یک تمرین عالی برای عضلات دوقلو باشد.
خیلی بالا نپرید.
یکی از نکات مهم برای طناب زدن بهتر به اندازه پریدن است. این کار دو مزیت دارد، صرفه جویی در انرژی و فشار کمتر به زانوها. یادتان باشد که قطر طناب تنها چند میلی متر است. اگر می خواهید ریتم پیدا کنید و بتوانید مانند یک حرفه ای طناب بزنید باید کمتر بپرید. یکی از راههای حل این مشکل تمرین در جلوی آینه قدی می باشد. به این روش می توانید مقدار و شکل پریدن را اصلاح کنید.
پیشنهاد ویژه موج کوه برای امروز!
-
کلاه Balaclava مدل Lululeague
نمره 5.00 از 5۲۸۹.۰۰۰ تومان
بازوها و شانه ها را خیلی نچرخانید.
طناب زدن در مچ دست انجام میشود. در اینجا باید یاد بگیرید که یک چرخش را از کتف شروع کرده و سپس با آرنج ادامه داده و در مچ ها ختم کنید. یک شکل از هارمونی بین عضلات دست ایجاد خواهد شد. در عمل این مچ دست است که این هماهنگی را رهبری می کند و به صورت دورانی طناب را هدایت می نماید.
طول درست طناب
وسط طناب را زیر کف پایتان قرار دهید. دسته طناب باید به جناق سینه برسد. طناب کوتاهتر یا بلندتر بر روی ریتم طناب زدن تاثیر گذاشته و پریدن را بسیار سختتر خواهد کرد. طناب باید در هر دور یک تک به زمین بزند، این حالت ضربه زدن نداشته بلکه بیشتر به شکل لمس کردن خواهد بود.
دست ها کمی بالاتر از دور کمر
موقعیت دست ها برای طناب زدن بهتر مهم است. بازوها باید قدری خم باشند، دست ها از یک پهلو تا پهلوی دیگر در کنار بدن قرار خواهند گرفت. دقت کنید که بالا گرفتن بیش از حد باعث خستگی زودهنگام بازو می گردد.
ریتم گرفتن
ریتم گرفتن در هر کاری اهمیت دارد. طناب زدن شباهت زیادی به انجام حرکات موزون دارد، بنابراین ریتم مهمتر خواهد بود. از ابتدا با سرعت شروع نکنید. پنج دقیقه اول را به نرمی کار کرده و اجازه دهید بدن گرم شود. بعد روی یک هدف تمرکز کنید. مثلا 150 تکرار در دقیقه یا 8000 طناب در ساعت…
تمرین، تمرین، تمرین
جلسات اول طناب زدن معمولا اصلا جالب نیستند. اما ناامید نشوید. پس از چند جلسه تغییرات شروع می شوند. در هفته اول پنج دقیقه طناب در هر روز در نظر بگیرید. حتی اگر هر بار هم پایتان گیر کرد، اهمیت ندهید. سپس هر هفته یک تا چند دقیقه به این زمان اضافه کنید. بعد از یک ماه می بینید که تبدیل به یک طناب زن شدید.
مطالب مرتبط
چقدر این پست مفید بود؟
ستاره چپ بیشترین امتیاز
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.