جایی آنسوی اقیانوس ها و در سرزمین یخ های ابدی یک قله نه چندان بلند آرمیده است که هرگز پای انسان به قله آن نرسیده! مونت سیپل به ارتفاع 3110 متر یک آتشفشان بالقوه فعال در جنوبگان می باشد که بر قسمت شمال غربی جزیره سیپل تسلط دارد.
در حقیقت مونت سیپل است که جزیره سیپل را در امتداد ساحل اقیانوس آرام در سرزمین ماری برد تشکیل می دهد. این آتشفشان سپری عظیم با حجم 1800 کیلومتر مکعبی توسط یک دهانه قله 4 تا 5 کیلومتری متمایز می شود که از حق نگذریم دهانه ای بسیار بزرگ در مقایسه با دهانه قله ای مانند دماوند می باشد.
نام مونت سیپل از پل ای سیپل(1908-1968)، کاوشگر و جغرافیدان امریکایی گرفته شد که در شش سفر اکتشافی قطب جنوب از جمله دو اکسپدیشن برد در سالهای 1928-1930 و 1933-1935 (ساحل سیپل، جزیره سیپل) شرکت کرد. او فرمانده پایگاه غربی سرویس جنوبگان امریکا در سالهای 1939 تا 1941 و همچنین ناوبر تمام پروازهای اکتشافی اصلی از پایگاه بود. در یکی از همین پروازها هم بود که مونت سیپل کشف شد.
گزارشات در مورد صعود به مونت سیپل متناقض است اما بنا به گزارش peaklist.org هیچ صعود ثبت شده ای به قله این کوه وجود ندارد که دلایل آنرا می توان سردی و دور دستی بیش از حد هوا دانست. البته نکته جالب آنجاست که این کوه آتشفشان است پس شاید در قله امکان گرم شدن داشته باشید!
جواب درست بده تخفیف بگیر!
برای صعود زمستانی دماوند کدام مورد لازم است؟
چقدر این پست مفید بود؟
ستاره چپ بیشترین امتیاز
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.