دو کوهنورد هندی، نارندر سینگ یاداو و سیما رانی گوسوامی به دلیل جعل و دروغ گویی درباره صعود به اورست در سال 2016 محکوم شده و دولت نپال اجازه ورود به این کشور و صعود در سایر قلل را به آنها نخواهد داد.
صعود به اورست توسط دو کوهنورد، نارندر سینگ و سیما رانی که هر دو هندی هستند، رسما به دلیل جعلی بودن رد شده است. در آن زمان تعداد زیادی از شرپاها و کوهنوردان به صعود این دو شک داشتند، اما مدرک صعود به آنان اهدا شد.
پس از تحقیقات گسترده توسط هند و نپال اخیرا مشخص گردید که آنها فقط به ارتفاع 8200 متری رسیده اند و با توجه به شرایط موجود وزارت جهانگردی نپال ده سال ممنوعیت ورود را برایشان در نظر گرفته است.
از آنجا که علاقمندی برای صعود به بام جهان هر ساله افزایش می یابد، تعداد ادعاهای کذب هم افزایش یافته است. به عنوان مثال در هند، بسیاری از صعود کننده ها به اورست جوایز بیشماری دریافت می کنند و از مزایای شغلی و شخصی بسیاری بهره مند خواهند شد. این می تواند یکی از دلایلی باشد که بسیاری معتقدند باعث افزایش جریان کوهنوردی در سالهای اخیر شده است. یک زوج هندی دیگر در سال 2016 نیز اقدام به جعل صعود کرده بودند که از کار برکنار شدند.
پیشنهاد ویژه موج کوه برای امروز!
-
گتر ضدآب و چسبی SFS GEAR
نمره 3.83 از 5۸۳۲.۰۰۰ تومان
یاداو که اهل ایالت هاریانا هند است، در آگوست سال 2020 برای صعودش در سال 2016 توسط دولت این کشور جایزه ماجراجویی تنزینگ نورگی را دریافت کرد که یکی از بالاترین جوایز هند برای ورزشهای ماجراجوی میباشد. مبلغ نقدی این جایزه 6700 دلار به همراه سایر تسهیلات و امکانات هست. اکنون جایزه یادام به طور کامل لغو گردید.
یاداو در مقاله ای در نیویورک تایمز ادعا می کند که تمامی مدارک برای نشان دادن صعودش به قله اورست را دارد اما در همین حال راهنمای وی در صعود رسیدنش به قله را انکار کرده است.
به گفته هندوستان تایمز، پوکون(راهنمای یاداو) گفت: از روز اول به همه گفته ام که ادعای صعود یاداو نادرست است. من سرپرست صعود بودم و او هم بخشی از تیم من بود. او هرگز قله را صعود نکرد و حتی دچار سرمازدگی شد. وی به همراه یکی دیگر از کوهنوردان به نام هاریانا گوسوامی به کمک شرپاها به پایین بازگشتند. من و شرپای یاداو به دلیل کمبود ذخیره اکسیژن به وی توصیه کردیم که دیگر ادامه ندهد. بعدا در بازگشت بود که انگشتان سرمازده وی را دیدم.
توجه به عکسهای فوتوشاپ شده این کوهنوردان از سوی مضحک و از طرفی تاسف بار است. بدون حرکت بودن پرچم ها، انعکاس نور، …. به طور کلی نشان از یک جعل حتی ضعیف و البته غیراخلاقی را می دهد.
علیرقم افزایش صعودهای تقلبی در حال حاضر تنها مجازاتی که دولت نپال برای متقلبان در نظر گرفته است، ممنوعیت ورود و صعود می باشد.
چقدر این پست مفید بود؟
ستاره چپ بیشترین امتیاز
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.