5 راز موفقیت در تمرینات ورزشی
بسیاری از افراد علاقمند به ورزش در پی نتیجه گیری از تمرینات خود هستند اما در برخی موارد نتایج آنچنان که می خواهیم به دست نمی آید یا با فراز و نشیب هایی مواجه می شود. اما چطور می توان به موفقیت در تمرینات ورزشی دست یافت. در ادامه این مطلب به پنج راز بسیار ساده موفقیت در تمرینات ورزشی اشاره کرده ایم. این پنج راز ساده هستند اما درک هر کدام نیاز به تعمق و تفکر دارد. این 5 نکته را با دقت مطالعه کنید.
فهرست مطالب
Toggleثبات
بدون ثابت قدم بودن هیچ چیزی به دست نمی آورید. تکرار می کنم، هیچ چیز! واژه هایی مانند استعداد ذاتی را فراموش کنید و همین طور به دنبال شرایط ایده آل نباشید. شرایط ایده آل در زندگی، تغذیه، محیط کار و مانند آن اغلب چیزهایی هستند که در کنار هم به راحتی جمع نمی شوند و کسی که منتظر اینهاست عملا بدون عملکرد خاصی باقی خواهد ماند. موفقیت مانند سوار شدن روی یک چهارپای لنگ است که با وجود شرایط مبهم و سختی های خاص به خود می تواند به مقصد برسد. بسیاری از افراد با سطح متوسط و استعدادهای معمولی با ثابت قدم بودن توانستند کارهای بزرگی انجام دهند. باور داشته باشید که هیچ مانعی مانند پول، مهارت یا تجربه وجود ندارد بلکه این اولویت های زندگی هستند که ثبات را تشکیل می دهند.
به عنوان یک تست اگر وقت گذاری با دوستان را به تمرین در باشگاه ترجیح می دهید باید نسبت به ثبات در تمرین خود تجدید نظر نمایید.
برای حفظ ثبات نیاز به هدف گذاری دارید و بهتر است این هدف گذاری به جای در نظر گرفتن دوره های زمانی کوتاه مانند روزها و هفته ها به صورت سه ماهه یا سالانه تنظیم شود.
پیشنهاد ویژه موج کوه برای امروز!
-
کفش هوکا مدل hoka mafate speed 4
نمره 5.00 از 5۳.۰۹۳.۰۰۰ تومان
محرک درست
روش تمرین هر فرد باید بسته به نتیجه ای که از تمرین مدنظر دارد و هدفی که به دنبال آن است متمایز باشد. هیچ انسانی مانند دیگری نیست و به همین دلیل نقاط ضعف و قوت افراد با هم متفاوت است پس لازم است برنامه تمرینی شما نیز بر اساس ویژگی های فردی و مقصدی که دارید تنظیم شوند، نه فقط کاری که همه اطرافیان شما انجام می دهند. انجام کاری که دیگران انجام می دهند در 20 درصد مواقع خوب است. در 80 درصد موارد باید اطمینان حاصل کنید که آنچه نیاز دارید و برای شما درست است را انجام می دهید. کمبود انعطاف پذیری یا ضعف فنی را نمی شود با تمرینات قدرتی جبران کرد پس برای یک شبیه سازی درست باید ابتدا نقاط ضعف به درستی شناسایی شده و سپس روش های تمرینی برای برطرف کردن آنها به کار گرفته شود.
ریکاوری
تمرین شما را قوی تر نمی کند، در واقع به خاطر تمرین ضعیف تر می شوید. انواع تمرینات قدرتی به فیبرهای عضلانی آسیب می رسانند و تمرینات استقامتی باعث تخلیه ذخایر گلیکوژنی شما می شوند. پس ریکاوری کردن جایی است که بدن بازسازی می شود و به حالت قوی تری نسبت به قبل از تمرین باز می گردد، بنابراین ریکاوری نیمی دیگر از معادله ای است که ما را قویتر و آماده تر می کند. بدون ریکاوری درست ما به راحتی در معرض بیش تمرینی و آسیب دیدگی قرار خواهیم گرفت.
این نکته می تواند به آن معنا باشد که گاها یک ساعت خواب بیشتر بهتر از یک ساعت تمرین کردن بیشتر است. این جمله احتمالا برخلاف چیزهایی است که در پست های زرد شبکه های اجتماعی می بینید اما کار می کند. از دیگر نکات مهم ریکاوری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهبود تغذیه و دریافت پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی کافی
- دفع استرس با روش هایی مانند مدیتشین
- انجام گرم کردن و سرد کردن صحیح
- در نظر گرفتن زمان کافی بر اساس شدت تمرینات برای رفع خستگی بین جلسات تمرینی
صبر
بیشتر مردم آنچه را که در 3 تا 6 ماه می توانند به دست آورند دست بالا می گیرند، در حالی که آنچه را که 1 تا 3 سال می توانند کسب کنند دست کم می گیرند. فکر کردن به آینده می تواند ترسناک باشد اما به ما اجازه می دهد برنامه های هوشمندانه تر و دقیق تری ایجاد کنیم و تعهد کافی برای یک هدف بلندمدت را ایجاد می کند.
برای اینکه صبرتان را مدیریت کنید می توانید از بهترین راه یعنی در نظر گرفتن دوره های سالانه یا حتی بیشتر کمک بگیرید. به این شکل دیگر برای رسیدن زودهنگام به مقصد درگیر عجله کردن نخواهید شد.
ذهن
ذهن می تواند پتانسیل شما را از بین ببرد یا اینکه شما را به یک ابرقهرمان تبدیل کند. در واقع ذهن افراد بزرگترین دارایی و بزرگترین تمایز در دستیابی به اکثر اهداف است. تنها یک ذهن قوی و محکم می تواند به شما کمک کند تا به موانع فائق شوید و از آنها بگذرید.
برای استفاده درست از ذهن لازم است با ابعاد آن روبرو شوید. می توانید با چند پرسش از خود شروع کنید. چه چیزی باعث کم رنگ شدن انگیزه ها می شود. چه بهانه هایی وجود دارد. چه ترسهایی هست که باید به آنها غلبه کرد. پاسخ صحیح و صادقانه به این پرسشهاست که شما را به عمق ذهن خود می برد و به شما یاد خواهد داد که ذهنیت مثبت را در خود پرورش دهید.
کسب تجربه در میدان های کوچک تر مانند مسابقات سطح پایین تر یا اهداف ورزشی خرد تر باعث می شود ذهنتان برای میدان های بزرگتر آماده شود. این یک فرآیند تدریجی ست که نیاز به کار کردن دارد و یک شبه ایجاد نخواهد شد.
چقدر این پست مفید بود؟
ستاره چپ بیشترین امتیاز
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.