پایان تلخ برای یک صعود حماسی

به کانال تلگرام موج کوه بپیوندید و از جدیدترین مطالب و محصولات باخبر شوید! Telegram عضویت در کانال
0
(0)

سرگئی نیلوف و دیمیتری گولوچنکو یکی از بهترین کوهنوردان حال حاضر در ارتفاعات بالا و صعودهای دشوار به حساب می آمدند. آنها قبلا برنده دو کلنگ طلایی شده بودند و صعود آنها به گاشربروم 4 از جبهه جنوب شرقی می توانست برگ زرین دیگری را رقم بزند. این می توانست بهترین صعود سال باشد.

در حال حاضر سرگئی نیلوف آماده بازگشت به روسیه در تنهایی است. دیمیتری، یار دیرین و همنورد وی هفته پیش در گاشربروم 4 جان باخت. جسد دیمیتری در نزدیکی 7000 متری مانده و احتمالا برای مدتی طولانی یا شاید تا ابد همانجا خواهد ماند. عملیات بازیابی هوایی جسد هم متوقف شده است.

کرار حیدری، دبیر آلپاین کلاب پاکستان به رسانه ها گفت که مراحل اولیه درمان نیلوف در بیمارستان نظامی اسکاردو انجام شده و او به اسلام آباد بازگشته است. وی در حال حاضر برای بازگشت به خانه آماده می شود و در وضعیت سلامتی بهتری قرار دارد.

پایان تلخ برای یک صعود حماسی
نیلوف در سمت چپ با انگشتان سرمازده در پا- حیدر کراری رییس آلپاین کلاب پاکستان در راست

هنوز جزییات دقیقی از دلیل مرگ گولوچنکو منتشر نشده است اما در جلسه ی توجیهی که در آلپاین کلاب پاکستان برگزار شد، نیلوف مرگ دیمیتری گولوچنکو در تلاش برای صعود به گاشربروم 4 را تایید کرد. او گفت اعضای خانواده گولوچنکو در پی آن هستند که بدن وی را به کمپ های پایین تر بیاورند.

در صورت ادامه عملیات بازیابی جسد، این عملیات هوایی نخواهد بود. احتمالا یک تیم از طریق زمینی خود را به محلی که نیلوف جسد گولوچنکو را در چادر پیچیده است بازگردد، البته این یک گزینه خطرناک و گران قیمت محسوب می شود.

فقط نیلوف می داند که دقیقا چه چیزی در گاشربروم 4 رخ داد و چطور شد که او توانست به تنهایی تا بیس کمپ بازگردد. حتی تصور فرود انفرادی از مسیری بسیار دشوار با حالت روحی شوکه شده و از میان دو آبشار یخی دشوار است. زنده ماندن نیلوف خود گواه سطح بالای این کوهنورد است.

پایان تلخ برای یک صعود حماسی
روزگار شادتر: گولوچنکو (سمت چپ) و نیلوف پس از صعود از ستون شمالی تالایی ساگار در گرهوال هیمالایای هند در سال 2017 جایزه پیولت طلا را دریافت کردند. عکس: ویکی پدیا

چقدر این پست مفید بود؟

ستاره چپ بیشترین امتیاز

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

تصویر گروه موج کوه

گروه موج کوه

کمتر از 10 لیتر
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

شوزبگ طرح موج کوه

۶۵.۰۰۰ تومان
شلوار ترکینگ بلک دیر مدل 221 کشسان و آبگریز
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

تیشرت بیس ترکینگ آستین بلند TECTOP

۷۹۱.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

اسکارف نخی مدل DAS-1

۵۴.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

فلاسک استنلی استارباکس 750 میل

Price range: ۸۷۳.۵۰۰ تومان through ۹۷۳.۴۰۰ تومان

جدیدترین مقالات

مقالات پیشین

یک نظر در “پایان تلخ برای یک صعود حماسی

  1. باید جای این خارجیان روس وانگلیس وآمریکا وفرانسه ولهستان ما اونجا حرفها برای گفتن داشتیم چراکه قبلا وحتی الانم جزو لاینفک سرزمینی ما بودن.اما افسوس که….ولی روزای بهتر خواهند آمد که مورو انگشت به دهان کوهنوردان پارسی بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *