نایلا کیانی ساکن دبی اولین زن کوهنورد پاکستانی که توانست سیزدهمین قله بلند جهان، گاشربروم ۲ را به ارتفاع ۸۰۳۵ صعود کند. کیانی بانکدار و مدت پنج سال ساکن دبی است.او قصد دارد همه قله های بلند در پاکستان و نپال را فتح کند.”گاشربروم ۲اولین اکسپدیشن من بود. به من تبریک های فراوانی گفتند، صعود قله ۸۰۰۰ متری در کوهنوردی بسیار مهم است چرا که منطقه مرگ از ۸۰۰۰ شروع می شود. کوهنوردی خطرناک و چالش برانگیز بود. هیچ زن پاکستانی تا به حال به ۵ قله برتر در پاکستان صعود نکرده است. “
فیلم مراسم عروسی نایلا در ۲.۱۸، در بیس کمپ K2 دومین قله بلند جهان وایرال شد.او در مصاحبه اش گفت: “من و شوهرم هیچ برنامه ای برای یک عروسی بزرگ نداشتیم زیرا مشتاق بودیم یک عروسی ساده داشته باشیم. بعلاوه، عشق به کوهستان دلیل این بود که می خواستیم عروسی خود را در آنجا دربیس کمپ اصلی K2 جشن بگیریم.”
او مشتاق بدنسازی و ماجراجویی است. سرگرمی های کیانی شامل بوکس ، اسکی ، پرواز و سنگنوردی است. او گفت که هیچ استعدادی در بین زنان پاکستانی وجود ندارد و از آنها خواست تا رویاها و سرگرمی های خود را دنبال کنند.وی گفت: هدف بعدی من صعود قله ای بالای ۸۰۰۰ متردر ژوئن-ژوئیه ۲۰۲۲ است، زیرا اکسپدیشن ها عموماً در تابستان در پاکستان آغاز می شود. نام قله را بعداً فاش می کنم. من قصد دارم برخی از قله های دیگر را نیز صعود کنم. هدف دیگر من ترویج گردشگری و دیدن طبیعت زیبای پاکستان به گردشگران خارجی است.”