پهپادها برای افزایش ایمنی در کوهنوردی به کار گرفته می شوند!

به کانال تلگرام موج کوه بپیوندید و از جدیدترین مطالب و محصولات باخبر شوید! Telegram عضویت در کانال
5
(2)

آزمایش‌هایی که بهار گذشته با پهپادهای باربری در اورست انجام شد، چنان موفق بود که مقامات نپال تصمیم گرفته‌اند این پهپادها در آینده تجهیزات را حمل کنند و زباله‌ها را بین کمپ 1 و کمپ اصلی را جمع‌آوری نمایند.

به نظر می‌رسد این ایده فوق‌العاده‌ای است. پهپادها از نظر زیست محیطی پاک‌تر و از نظر هزینه‌ای کارآمدتر از هلیکوپترها هستند. از همه مهم‌تر، گزینه ایمن‌تری برای بسیاری از باربران است که چندین بار در فصل به خطر می‌افتند و از یخچال خطرناک خومبو عبور می‌کنند. از سال 1953 که اولین صعود به قله انجام شد، نزدیک به 50 نفر در میان این برج های یخی و سراک های یخچال خمبو جان خود را از دست داده‌اند.

اولویت با ایمنی

“استفاده از پهپادها در اورست یک تکامل طبیعی فناوری در کوهنوردی هیمالیا است”، داوا استیون شرپا از آسین ترکنینگ به اکسپلوررز وب گفت. “[این] چیزی است که هلیکوپترها انجام می‌دادند اما با ریسک و هزینه بالا.” “پهپادها جان انسان‌ها را نجات خواهند داد”

مینگما جی به خوبی از تلفات یخچال آگاه است. بهار گذشته، او سه نفر به دلیل ریزش یخ در همین قسمت خطرناک از دست داد.

وی ادامه داد “پهپادها ازدحام در یخچال خومبو را کاهش خواهند داد و … مقدار زباله‌هایی که می‌توان به پایین آورد را چند برابر خواهند کرد.”

حتی مشتریان تجاری نیز باید از این تغییر استقبال کنند، زیرا، به گفته داوا استیون شرپا، “همیشه مقداری احساس گناه و دلهره [در میان مشتریان] وجود داشته که شرپاها خود را با حمل بار به خطر می‌اندازند.”

پهپادها برای افزایش ایمنی در کوهنوردی به کار گرفته می شوند!
شرپاها در حال حمل بار از منطقه خطرناک خمبو

شرایط سایر قلل


این اقدام نه تنها در اورست بلکه در قله‌های دیگر منطقه خومبو نیز ادامه خواهد داشت. کمیته کنترل آلودگی ساگارماتا، شهرداری روستای خومبو پاسانگ لامو و ایرلیفت تکنولوژی Pvt. Ltd. یک تفاهم‌نامه “برای استفاده از فناوری پیشرفته پهپاد برای مدیریت کارآمد زباله‌ها در کوه‌های منطقه خومبو.” امضا کردند.

تولیدکنندگان چینی در شرکت DJI مسئول تجاری‌سازی پهپادها خواهند بود. لازم به ذکر است که یکی از مدل‌های آنها که بهار گذشته آزمایش شد، موجب این تغییر قوانین شده است.

بنا به گزارش روزنامه کاتماندو، پهپاد مدل “DJI FlyCart 30، پهپاد حمل بار سنگین با برد بلند است که می‌تواند 234 کیلوگرم در ساعت بین کمپ I و کمپ اصلی جابجا کند، کاری که معمولاً توسط حداقل 14 باربر در شش ساعت انجام می‌شود”

شغل های محلی

برخی نگران هستند که شغل‌های محلی از دست برود، زیرا اکسپدیشن‌ها به تعداد کمتری باربر نیاز خواهند داشت تا بارها را بر پشت خود حمل کنند. اما فعالان بخش های مختلف آن را فرصتی برای شرپاها می‌بینند تا به شغل‌های بهتری دست یابند.

فیتنس

سنگ‌نوردی

بدنسازی

بدنت را بساز، توانت را بالا ببر

در باشگاه موج از فیتنس تا سنگ‌نوردی، هر تمرینی به هدفی معنا می‌دهد.

ورود به باشگاه موج

داوا استیون عقیده دارد”درگیری کمتر شرپاها در حمل بار، آنها را آزاد می‌کند تا به مشتریان خود در صعود واقعی کمک کنند”. “این از نظر پاداش و انعام برای آنها از نظر مالی سودآورتر است. هر مشتری تجاری همچنان نیاز/تمایل به یک شرپا برای کمک در صعود به قله خواهد داشت، بنابراین من می‌گویم شغل‌های آنها تضمین شده است.”

داوا استیون آینده‌ای بلندپروازانه برای جامعه شرپاها در نظر دارد. “ما پیش‌بینی می‌کنیم که شرپاهای کمتری در کوهنوردی کار خواهند کرد، و کسانی که این کار را انجام می‌دهند، بهتر آموزش دیده خواهند بود (با مدارک UIAGM یا مشابه). روند در حال حرکت به سمت شرپاها بیشتر به عنوان راهنما [تا] نقش سنتی آنها به عنوان باربرها است. پهپاد به عنوان کاتالیزور برای این تغییر عمل خواهد کرد.” علاوه بر این، جاگات بوسال از شهرداری خومبو به روزنامه کاتماندو پست گفت که برنامه‌ای برای آموزش شرپاها به عنوان خلبان پهپاد وجود دارد.

در حالی که پهپادها تا کمپ 1 (6000 متر) فعالیت خواهند کرد، همچنان نیاز به باربران برای حمل بارها در بخش آسان‌تر بین کمپ 1 در کم غربی و کمپ 2 (6400 متر) خواهد بود.


تبدیل کمپ 2 به بیس کمپ پیشرفته

پهپادها ممکن است برخی از استراتژی‌های صعود را تغییر دهند. داوا استیون اشاره کرد که تیم شرپای او امیدوار است در آینده از کمپ 2 مستقر شوند. آنها بارها را در کمپ 1 برداشته و سپس کمپ‌های بالاتر را تجهیز خواهند کرد. این باعث می‌شود که تنها یک بار از یخچال عبور کنند و بازگردند.

مشتریان تجاری قبلاً روندهای هم هوایی خود را با تطبیق‌پذیری در قله‌های آسان‌تر، استفاده از تمرینات هیپوکسی در خانه، و استفاده از اکسیژن مکمل در کمپ 2 به حداقل رسانده‌اند.

این اقدام باید همچنین زباله‌های تجمع‌یافته بالاتر از کمپ اصلی را کاهش دهد. بهار گذشته استفاده از پهپاد برای حمل زباله ها نشانه خوبی بود. تیم‌ها نیز تلاش کردند تا هنگام بازگشت تجهیزات خود را پایین بیاورند. پهپادها در اینجا کمک خواهند کرد، اما هنوز کارهای زیادی برای پاکسازی کوه باقی مانده است، به ویژه در اطراف کمپ 4 که در نزدیکی 8000 متری در گردنه جنوبی واقع شده است.

چقدر این پست مفید بود؟

ستاره چپ بیشترین امتیاز

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

تصویر گروه موج کوه

گروه موج کوه

زیرانداز بادی چانوداگ

  • بهترین استفاده به عنوان زیرانداز کیسه خواب
  • کمجا و حمل راحت: 26×12سانتیمتر در حالت بسته
  • دارای تلمبه پایی برای باد کردن راحت
  • سبک وزن: 450 گرم وزن دارد.
  • دارای بالش
  • سوپاپ کمکی باد
  • ابعاد باد شده 185×60×5 سانتیمتر
  • نایلون ضدآب و قابل شستشو
  • دارای کیف حمل
  • با دوام
  • دارای بالش سرخود که با قسمت اصلی به صورت همزمان باد می شود.
 

زیرانداز کمپینگ شطرنجی ضدآب

Price range: ۳۷۹.۰۰۰ تومان through ۴۷۱.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
  • ابعاد 150×200 و 150×150 سانتیمتر
  • رویه طرحدار شطرنجی مدرن
  • زیره ضدآب
  • قابلیت جمع شدن به شکل یک کیف کوچک
  • کاربرد برای کمپنیگ، سفر و طبیعت
  • 230 تا 260 گرم

فلاسک 1 لیتری saibo بدنه دو جداره استیل

۵۸۲.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

فلاسک یک لیتری سایبو

  • بسیار زیبا و با کیفیت
  • ایده آل برای کوهنوردی زمستانی، کوهپیمایی و سفر
  • بدنه دو جداره استیل
  • درب لیوانی
  • بند حمایل برای گرفتن با دستکش
  • ظرفیت یک لیتر
  • سبک
  • مایعات گرم 12 تا 24 ساعت بسته به دمای هوای بیرون - کیفیت درجه یک

کاپشن تک پوش داخل پلار نورث فیس کد NF70

۱.۴۸۷.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
  • بهترین استفاده برای کوهنوردی زمستانی در برنامه های یکروزه، اسکی در پیست، کوهنوردی چند روزه تابستانی
  • وزن 760 گرم
  • کاپشن تک پوش با لایه داخلی پلار
  • رویه بیرونی: 100% الیاف پلی استر
  • لایه داخلی : میکروپلار
  • دارای زیپ لیمینت ضد آب (دو جیب بیرونی و یک جیب داخلی)
  • شاخص ضد آب 10000mmH20
  • تولید چین

دستکش پشمی گولوجوی مدل DZ118

۳۸۱.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
  • بهترین استفاده به عنوان دستکش کوهنوردی و زمستانی
  • ترکیب پشم و کرک
  • طراحی ارگونومیک با برش لیزری
  • دارای تاچ اسکرین و قابلیت لمسی موبایل
  • دارای سیلیکون بر روی کف دست برای عدم لغزش
  • در دو رنگ
  • سایز L مناسب عرض دست 8.5 تا 9.5 سانتیمتر
  • سایز XL مناسب عرض دست 9.5 تا 10.5 سانتیمتر
 

کیف کمری بلک دیر مدل 1022

۸۶۷.۰۰۰ تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
  • ساخته‌شده از نایلون ضدآب و ضدخش
  • وزن سبک تنها 240 گرم
  • دارای زیپ و سگک‌های باکیفیت SBS
  • چندین جیب زیپ‌دار برای نظم‌دهی وسایل
  • جیب جانبی مخصوص بطری
  • امکان حمل به سه روش: کمری، دو بندی، دستی
  • پدهای ضدتعریق و راحت برای تهویه بهتر کمر
  • طراحی اسپرت، مناسب برای طبیعت‌گردی، سفر و استفاده روزمره
  • عرضه در 7 رنگ متنوع

جدیدترین مقالات

مقالات پیشین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *