سرگی مینگوته نیز مانند همه ما سال سختی داشت. کرونا باعث شد که تلاش وی برای صعود ۱۴ هشت هزار متری بدون اکسیژن کمکی در ۱۰۰۰ روز به حالت تعلیق در آید. در حالی که ۷ قله را با موفقیت و در زمانی عالی صعود کرده بود. با وجود قرنطینه گسترده در اسپانیا تمام بهار را در باغش به تمرین پرداخت. سرگی میگوید:”مشکلی نیست. رکورد حال حاضر صعود ۱۴ قله ۸۰۰۰ متری هفت سال است، پس زمانی زیادی خواهم داشت.”
با پایان قرنطینه در اسپانیا و بازشدن مرزها در اروپا، مینگوته به دوچرخه سواری و صعود در اروپا پرداخت و در همین زمان از بارسلونا برای میزبانی در المپیک زمستانی آتی حمایت و برای آن تبلیغات کرد. وی همچنین سعی کرد که یک اکسپدیشن به پاکستان ترتیب دهد و همچنین حجم زیادی از وسایل و البسه برای کمک به مردم منطقه قراقوروم جمع آوری کند. اما نهایتا نتوانست ویزا بگیرد.
او در حالی که به دنبال راه حمل وسایل به پاکستان بود، متوجه داوا شرپا از شرکت سون سامت شد که در حال سازمان دهی یک اکسپدیشن برای زمستان کی۲ در سال جاری می باشد. وی با داوا شرپا تماس گرفت، تماسی که با پیشنهاد به سرگی برای سرپرستی مشترک اکسپدیشن زمستانی کی۲ همراه بود.
در حال حاضر هم نام سرگی میگنوته در لیست شبکه های اجتماعی سون سامت در مورد این برنامه به چشم می خورد. میگنوته پیش از این کی۲ را در جریان پروژه اش و به همراه برودپیک در یک برنامه صعود کرده است.”زمستان کی۲ یک پروژه بزرگ برای هر آلپینیستی است و من به طور جدی آنرا مد نظر خواهم داشت”
مرتبط : چرا کی۲ در زمستان صعود نشده است؟
دومین صعود سختترین مسیر ترد جهان

در ۲۱ اکتبر ، سنگنورد بریتانیایی به نام جیمز پیرسون دومین صعود مسیر ترایب به معنای قبیله را انجام داد. مسیری که در حال حاضر از نظر گروهی از سنگنوردان به عنوان سختترین مسیر ترد جهان شناخته میشود.
این مسیر در منطقه کاداریس ایتالیا قرار دارد و برای اولین بار توسط جاکوپو لارچر در بهار ۲۰۱۹ ، پس از سالهای تلاش ناموفق صعود گردید. لارچر با فروتنی از دادن درجه به مسیر امتناع کرد اما تصور میشد که درجه این مسیر ۵.۱۵a باشد
اما تقریبا بعد از مدت زمانی کوتاه از صعود موفق لارچر و با وجود شرایط چالشی موجود، پیرسون توانست دومین صعود موفق این مسیر ۳۰ متری را انجام دهد.
او میگوید:” زمانی که من رسیدم همه چیز کاملا خیس بود، برای دو روز اول، یک تا یک و نیم ساعت پایانی روز پس از خشک شدن نمناکی روی مسیر تمرین کردم.”
با وجود این شرایط، تمامی حرکات مسیر را به درستی انجام داده و به این عقیده می رسد که توان صعود مسیر را دارد. وی به همراه همسر و همطنابش برای بیش از دو هفته روی ترایب کار کردند. پیرسون نهایتا در هفتمین تلاشش موفق به صعود مسیر می شود.
او هم مانند لارچر درجه مسیر را تعیین نمیکند اما می گوید که بر اساس تجارب قبلیم روی مسیرهای ترد در اینجا ترکیبی از سختترین حرکات را در کنار همدیگر انجام دادم.
در دوره های مختلف تفاوت درجه در صعود اسپرت و صعود ترد تقریبا یک درجه بوده است. صعود ترد یا همان صعود ابزارگذاری به خاطر فشار توامان در انجام حرکات و ابزارگذاری در طول مسیر در حساسیت و دشواری ترکیبی برخوردار می باشد.
مرتبط : درجه سختی در سنگنوردی ، نکات ابزار گذاری